Jangan Benci Cintaku eBook Ú Jangan Benci Epub /


10 thoughts on “Jangan Benci Cintaku

  1. Gobokairina Gobokairina says:

    Ada ayat yang lebih umph lagi daripada tu tak Saya cintakan awak is too mainstream Hmm jangan benci cintaku Hate me not. page 499 Nak habis pun ada mainstream hohoho Full review 20 01 2014Perkahwinan mereka bukan atas dasar cinta tetapi cinta boleh datang bila bila masa potongan ayat di belakang novel Jauh ke dalam dasar hati, ayat di atas adalah apa yang aku dapat simpulkan setelah menutup novel ini Bagaimana ya nak gambarkan apa yang aku rasa Sebagai anak muda yang rasa hal co Ada ayat yang lebih umph lagi daripada tu tak Saya cintakan awak is too mainstream Hmm jangan benci cintaku Hate me not. page 499 Nak habis pun ada mainstream hohoho Full review 20 01 2014Perkahwinan mereka bukan atas dasar cinta tetapi cinta boleh datang bila bila masa potongan ayat di belakang novel Jauh ke dalam dasar hati, ayat di atas adalah apa yang aku dapat simpulkan setelah menutup novel ini Bagaimana ya nak gambarkan apa yang aku rasa Sebagai anak muda yang rasa hal couple itu patut ada, tapi masih ada penulis yang mampu sedarkan aku tentang hal hal sebegini Cinta itu boleh datang bila bila masa Couple bukan persoalannya, yang penting hati kita Cara kita handle perhubungan kita sesama manusia Ehem Betulkan tuneDah macam luahan hati pula hahahaBaiklah, sebenarnya aku cukup terhibur dengan novel ini Walaupun masih mengangkat kisah cinta aturan keluarga, klise novel Melayu Tetapi cara ia dipersembahkan, sangat tidak sama dengan lambakan kisah cinta yang sedia adalompatbintang Apa yang aku suka, pastinya 1 Plot yang mudah dan tersusun Setiap satu isi yang mahu diceritakan tidak caca marba Ada adegan flashback yang sangat membantu Memang tak pusing kepala nak faham kerana jalan ceritanya yang smooth.2 Watak watak yang berkesan Setiap wataknya diberi ruang yang cukup untuk berkembang Solid Walaupun ada masa memang rasa tak hingin nak baca kisah si Husna tuwinkMalah kehadiran watak si cilik Mia, yang aku tak kenal Yalah, ini novel pertama penulis yang aku baca , cukup mengesankan Tidak melebih lebih 3 Kisah pasangan suami isteri yang biasa biasa Kahwin tanpa cinta jatuh cinta konflik happy ending YayApa yang aku paling suka adalah bagaimana penulis menekankan isu bahagia itu pilihan kita 4 Cara pengolahan graf penceritaan hampir sempurna Ada pelbagai rasa yang hadir masa baca, menunjukkan betapa penulis pandai bermain dengan ceritanya Sedikit demi sedikit membina rasa teruja, sakit hati, gembira, menangis hinggalah ke titik penamatnya Dan lain lain Rasanya boleh baca review teman di GR Mereka sudah mengupas isi cerita novel ini dengan baik sekali, lebih baik daripada aku Alhamdulillah, lepas ni boleh pelan pelan duduk diamwink Kurang satu rating tu sebab aku kurang gemar akan bahasa pasar Bukan kerana skema, tidak Cuma ada beberapa perkataan yang kalau kita google pun akan bawa maksud yang berbeza, makanya ayat tersebut juga sudah lari maknanya Apa pun aku sangat berpuas hati Dan untuk penulis Non Malay, pujian yang tersangatlah tinggi buat penulisnya Aku pula yang rasa, Perghh Kau boleh ke tulis cam ni Rina oi Memang taklah jawabnya hahahaPs Credit to N Mai Nanti nanti kita jumpa lagi


  2. Hajar Hajar says:

    Yay, berjaya tutup buku dengan rasa puas hati D 18 01 2014 Rafeeqa Huda Rafeeqa terpaksa berkahwin dengan Shahrizal Hayrat Shahrizal , calon pilihan keluarganya ketika usianya masih muda dan mentah Dan oleh sebab itu, bila dapat peluang melanjutkan pelajarannya ke luar negara Sunderland , Rafeeqa tak berfikir panjang untuk menerima tawaran tersebut Muda lagi, haruslah masih nak enjoy kan Walaupun Shahrizal berat hati, namun terpaksa juga dilepaskan isterinya pergi setelah Rafeeqa berker Yay, berjaya tutup buku dengan rasa puas hati D 18 01 2014 Rafeeqa Huda Rafeeqa terpaksa berkahwin dengan Shahrizal Hayrat Shahrizal , calon pilihan keluarganya ketika usianya masih muda dan mentah Dan oleh sebab itu, bila dapat peluang melanjutkan pelajarannya ke luar negara Sunderland , Rafeeqa tak berfikir panjang untuk menerima tawaran tersebut Muda lagi, haruslah masih nak enjoy kan Walaupun Shahrizal berat hati, namun terpaksa juga dilepaskan isterinya pergi setelah Rafeeqa berkeras dengan keputusannya.Pada awalnya, layanan Shahrizal memang first class Apa sahaja kehendak Rafeeqa diturutkan Iyalah, orang sayang isteri Namun, tahun terakhir Rafeeqa di Sunderland mengubah segalanya Rupanya Shahrizal sudah temui pengganti yang konon nya lebih baik daripada Rafeeqa Aduhai Kepulangan Rafeeqa membongkar segala kecurangan Shahrizal Masa ni memang dah start emosi pada Shahrizal Bukan apa, isteri bukan main gigih menghabiskan pengajian, dia sibuk bermain cinta dengan perempuan lain Grrr Memang tak mudah menjadi seorang Rafeeqa Dengan kemunculan Husna di antara dirinya dan Shahrizal, Nek Pah yang tak pernah mengiktiraf kedudukannya sebagai cucu menantu dan juga Irwan sepupu Rafeeqa yang tak habis habis menempel untuk mendekatinya, semuanya menguji kesabaran Kalau bukan Rafeeqa rasanya orang tu dah selamat bertarik rambut dengan Husna Iyalah, suami kot Takkanlah nak biarkan orang rampas suami sendiri Huish.Cuma bagi Rafeeqa, dia sedar kedudukan dirinya di sisi Shahrizal Mereka berkahwin atas pilihan keluarga Mungkin Shahrizal tak pernah cintakan dirinya seperti mana dia mencintai Shahrizal Huhu Sedih Jadi, mungkinkah perkahwinan mereka berjaya diselamatkan atau Rafeeqa terpaksa mengalah dengan kehendak Shahrizal Komen saya Saya suka watak wanita survivor dan diva macam Rafeeqa ni Tak mudah rapuh dan goyah dengan dugaan yang mendatang Ya, bukan mudah Tapi sekurang kurangnya dia berusaha untuk jadi positif daripada menangisi nasib sendiri Masalah utama mereka berdua ni sebenarnya komunikasi je Kalau dari awal keduanya berterus terang memang Shahrizal tak sempat mengayat orang lain dan Husna takkan muncul antara mereka Dan semestinya tak jadi cerita dah kot Haha Oh, lupa pulak Mia Shaza yang comel tu ada juga terselit dalam kisah ini Yippie Tapi kesian Uncle Sawi Asyik tersalah jatuh cinta je Bilalah dia nak jumpa jodoh dia pulak ni Hihi Apa pun tahniah Emy untuk JBC Hope this is not the final book from you. Moga lebih banyak ilham untuk berkarya Also thanks for the book Lama peram sebab dah pernah khatam versi blog Rupanya banyak penambahbaikan dalam versi buku Rugi peram


  3. Cik Pah Cik Pah says:

    Jangan Benci CintakuAha ada bungkusan sampai di meja, tengok info pengirim membuat Cik Pah tersenyum lebar Cerita yang telah diintai diblog penulis ini akhirnya berada dalam versi cetak.Ayuh selak sambungan cerita di bab Rafeeqa keluar dari rumah parent Shahrizal tanpa pamitan sesiapa pun Fika terluka dengan layanan Nek Pah yang tak berkenan cucunya mengahwini Fika, gadis moden yang tidak sopan dari segi pakaian dan tidak cekap didapur Shah pula meninggalkan dia terkontang kanting dirumah mer Jangan Benci CintakuAha ada bungkusan sampai di meja, tengok info pengirim membuat Cik Pah tersenyum lebar Cerita yang telah diintai diblog penulis ini akhirnya berada dalam versi cetak.Ayuh selak sambungan cerita di bab Rafeeqa keluar dari rumah parent Shahrizal tanpa pamitan sesiapa pun Fika terluka dengan layanan Nek Pah yang tak berkenan cucunya mengahwini Fika, gadis moden yang tidak sopan dari segi pakaian dan tidak cekap didapur Shah pula meninggalkan dia terkontang kanting dirumah mertua yang sememangnya tidak mendapat perhatian sesiapa kecuali mummy Pada luaran, Fika nampak kuat, tapi dia memendam rasa Suami sendiri ada skandal dan rumahtangga menanti belah Memang dia akui silapnya meninggalkan Shah 5 tahun ke Sunderland menyambung pelajaran walaupun dihalang Silap Shah pula, menduakan Fika setahun sebelum Fika pulang ke Malaysia dan ketika Fika pulang, Shah telah merancang mengahwini Husna Yang pasti Shah tak akan memadukan sesiapa kerana dia pasti tidak akan berlaku adil dan Fika pasti dirinya akan disingkirkan Apatah lagi semua perkara Husna didahulukan sehingga saat dia amat2 perlukan suami kerana kemalangan, suami masih menipu dan berpoya dengan Husna Ralat, saat hatinya mula menyintai suami sendiri, dia bakal menjadi janda seawal usia Bagi diri Shah, Fika adalah isteri yang pernah dicintainya suatu ketika dahulu walaupun mereka berkahwin atas kehendak keluarga Malangnya, Fika tidak pernah menyintainya, degil dan tidak mendengar kata Masing2 sebenarnya mereka ini ego dan degil Taknak luahkan perasaan sendiri sehingga timbul konflik yang akhirnya membuat Fika melancong ke Bandung sendirian setelah kecewa Husna sampai menyerang dia dirumah dan cerita fitnah Husna berjaya meracun fikiran Fika Maruah dia rasa diinjak apabila cerita dalam kelambu dijaja suami Iye ke begitu Fika oiii Cepat sangat percaya dengan perempuan yang nak merampas suami dia Apabila Shah cuba rungkai konflik yang terjadi, bukannya Fika nak cerita Disimpannya rahsia ketat ketat termasuk tohmahan Nek Pah Memang baik sungguh Fika ni, tak nak buruk burukkan orang lain Rasa sakit membaca naskah ini sama sakitnya seperti Ku Seru Rindu Itu Aish Untuk Shah mai Cik Pah jentik dahi kasi sedar macam ni.


  4. Mai Mai says:

    Bestlah juga cerita ni,walaupun awal2 tu rasa geram ya amat,kejutan dihujung itu bukan Sharizal je yg tertipu diriku pun sama Sedih je rasanya kesian dekat Rafeeqa, mana lah nak cari orang innocent mcm Rafeeqa zaman skang ni tp itu yg menjadi kekuatan cerita Suka dan sgt suka.


  5. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    Announcement before review N nak jual buku ni for RM12 Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM Another fantastic one by Emy Roberto N rasa Emy Roberto ialah seorang penulis muda berbakat yang dapat make things feel so effortless N suka sangat dengan watak Rafeeqa Dia seorang yang sangatlah diva tapi tak sediva Iris Firman Nur tapi berhati baik dan polos Biarlah dia dikecewakan, tapi jangan kekecewaan itu ditunjukkan Apa apa pun maintain coolTahu suami main kayu tiga, masih lagi c Announcement before review N nak jual buku ni for RM12 Pada sesiapa yang berminat, boleh lar PM Another fantastic one by Emy Roberto N rasa Emy Roberto ialah seorang penulis muda berbakat yang dapat make things feel so effortless N suka sangat dengan watak Rafeeqa Dia seorang yang sangatlah diva tapi tak sediva Iris Firman Nur tapi berhati baik dan polos Biarlah dia dikecewakan, tapi jangan kekecewaan itu ditunjukkan Apa apa pun maintain coolTahu suami main kayu tiga, masih lagi cuba maintain happy and bubbly Nak serang2 perempuan, sangatlah tak berkelas Shahrizal cuba macam mana sekali pun, dia tak dapat membenci Rafeeqa Jarak umur yang berbeza membuat Rafeeqa nampak childish berbanding dengan dirinya yang lebih matang Tapi Rafeeqa yang bubbly dan happy itulah yang sebenarnya menceriakan hari harinya N tak rasa ada satu part pun yang membosankan Memang fantastic from start to finish Walaupun Shahrizal ni jenis lelaki yang sendiri carik pasal, N suka sangat dia dengan Rafeeqa Dorang sangat seksi smeksi bersama Pada sesiapa yang sudah bacaMama Mia Shaza , you ll be glad to know ada watak watak from that novel made an appearance dalam JBC Mula mula N tak recognize namanya, until nama Mia disebut Suka sangat


  6. kuzzeen kuzzeen says:

    Naskah untuk dilepaskan RM14.00 Pm jeSukarnya untuk merensasi naskah ini tanpa membandingkan dengan yg pertama Mungkin sesukar penulis yg memilih 2 penerbit untuk menerbitkan naskahnya dalam tempoh yg dekat ruangnya for me.YANG LEBIH.i Kekuatan rasa pelaku2 naskah ini lebih menyerlah jika dibandingkan dengan naskah pertama Jiwa Fika dan Shah ditumpukan sepenuhnya Mainan jiwa mereka2 itu diselam hingga ke dasar paling dalam Penulis mewajarkan tindakan Shah yg curang deng Naskah untuk dilepaskan RM14.00 Pm jeSukarnya untuk merensasi naskah ini tanpa membandingkan dengan yg pertama Mungkin sesukar penulis yg memilih 2 penerbit untuk menerbitkan naskahnya dalam tempoh yg dekat ruangnya for me.YANG LEBIH.i Kekuatan rasa pelaku2 naskah ini lebih menyerlah jika dibandingkan dengan naskah pertama Jiwa Fika dan Shah ditumpukan sepenuhnya Mainan jiwa mereka2 itu diselam hingga ke dasar paling dalam Penulis mewajarkan tindakan Shah yg curang dengan isterinya juga keputusan Fika untuk lari dari suaminya Penyesalah Fika atas kelemahannya sebagai isteri dirungkai dengan begitu menyerlah sekali Juga lakaran plot Shah yg mula sedar diri atas statusnya sebagai seorang suami juga wajar dipuji.ii Penggunaan ayat2 dan scene2 18SX naskah ini lebih sederhana jika dibandingkan dengan naskah pertama Masih tergaris sopannya.YANG KURANGi Penggunaan bahasa pasar agak terlebih untuk naskah ini Untuk naskah pertama, aku gredkan sebagai A , rasanya naskah ini setakat B sahaja ii Subjek Pengajian Islam C


  7. Zurianita Manab Zurianita Manab says:

    Buku pertama karya Emy Roberto yg saya baca walau sebenarnya Mama Mia Syaza saya beli dah lama tetapi masih pending lagi Cerita mengisahkan Fiqa yg meninggalkan Syah untuk sambung belajar dan saat dia kembali, hati Shah sudah dimiliki insan lain Enggan mengalah, Fika minta diberi peluang selagi talak belum terlafaz dari Shah Pelbagai halangan wujud antara mereka disebabkan keegoan masing2 Namun mampukah ikatan mereka bertahan andai ada pihak yg bertekad menghancurkan Saya bagi 4 bintang dan s Buku pertama karya Emy Roberto yg saya baca walau sebenarnya Mama Mia Syaza saya beli dah lama tetapi masih pending lagi Cerita mengisahkan Fiqa yg meninggalkan Syah untuk sambung belajar dan saat dia kembali, hati Shah sudah dimiliki insan lain Enggan mengalah, Fika minta diberi peluang selagi talak belum terlafaz dari Shah Pelbagai halangan wujud antara mereka disebabkan keegoan masing2 Namun mampukah ikatan mereka bertahan andai ada pihak yg bertekad menghancurkan Saya bagi 4 bintang dan sangat terhibur dengan watak Fika Tak sangka doktor juga berbakat menulis nak cari time utk baca Mama Mia Syaza pula


  8. Harnani Husin Harnani Husin says:

    Best cerita niRafeeqa yg kuat semangat apabila suami ada yang lainDia berusaha gigih untuk tawan balik suami dia Malas nak review lagi dah sebab boleh baca kat review Hajar heheSebab apa yang Hajar review tu sama apa yang saya rasa bila baca buku niTAHNIAH Emy Roberto untuk buku terbaru niHarap lepas ni Emy buat cerita Uncle Sawi la pulaKesian Uncle Sawi, dua cerita dah dia tetap singleNak juga UncLE Sawi ada teman


  9. Novel Best Novel Best says:

    Setelah berkepit selama 2 minggu akhirnya dpt juga dihabiskan buku ni Citer ni berkisar ttg husband wife yg disatukan diatas kehendak parents memasing Si Rafeeqa ni masih x brp ble timer hubby dia so dia sbg belajar kat obersi Lama gak le dlm 5 tahun kot So si hubby ni adale dok pi melawat dia Tp bila si Rafeeqa ditahun akhir si Shah dah x mari visit Rupa2nya si hubby dah ada org lain yg lebih memahami si dia kononnya le Si Shah ni cakap dia nak kahwin dgn Husna tp dia x decide nak buat Setelah berkepit selama 2 minggu akhirnya dpt juga dihabiskan buku ni Citer ni berkisar ttg husband wife yg disatukan diatas kehendak parents memasing Si Rafeeqa ni masih x brp ble timer hubby dia so dia sbg belajar kat obersi Lama gak le dlm 5 tahun kot So si hubby ni adale dok pi melawat dia Tp bila si Rafeeqa ditahun akhir si Shah dah x mari visit Rupa2nya si hubby dah ada org lain yg lebih memahami si dia kononnya le Si Shah ni cakap dia nak kahwin dgn Husna tp dia x decide nak buat apa dgn Rafeeqa Kejam gak laki dia ni Kiri kanan ngap Bila si wife balik Masia diaorg masih tinggal serumah and act as normal couple but on the same time si Shah ni masih kuar dgn Husna Si wife cam redha jer Saya pon x paham Ni cam life story of Hanez Suraya aka Husna ye Hahaha Melencong sikit.Di Husna muka x malu si Rafeeqa yg sabar Tunggu je apa decision hubby dia Hubby dia pon ngok juga, tamak pon ada Rafeeqa try to be a good wife but si Shah seem not to appreciated it Dumb husband hya disbbkan wife x ckp cinta terus cari affair..But in the end opkosla diorang meant to be together husband wife But where is Husna Missing in action Secara jujurnya di sini ingin sy katakan sy bg 3 5 ok A star utk garapan yg menarik A star utk penulis menonjolkan a good wife treat a husband wpon husband dia ngok And the last star for the story yg a little bit different from others eventhough x lari dr tema arranged marriage.I don t know how others rate this novel but this three reasons dah cukup kot sbb sy bg 3.Apapon lain orang lain taste kan Maybe org lain rate lebih sampai 4 5 But for me 3 tu cukup dah kot.Ok selamat membaca ye


  10. nilam nilam says:

    selepas bertahun dijadikan pekasam..harini baru start baca novel ni..haha..komenmmg menyesal x baca awal2..mmg x boleh berhenti baca..mcm2 rasa..geram..sedih..kecewa..gembira..geram sgt2 kat shah..nasib baik Fika cool je..xde nk jd tipikal woman..nk serang2 perempuan yg nk rampas suami dia..then rasa nk tepok2 tgn bila Shah sedar yg si Husna tu mmg x guna..nasib la Shah ni sweet n cpt sedar yg dia lebih cinta kat isterinya dari si Husna tu..cuma satu yg x puasapa yg jadi kat Husna ye nak selepas bertahun dijadikan pekasam..harini baru start baca novel ni..haha..komenmmg menyesal x baca awal2..mmg x boleh berhenti baca..mcm2 rasa..geram..sedih..kecewa..gembira..geram sgt2 kat shah..nasib baik Fika cool je..xde nk jd tipikal woman..nk serang2 perempuan yg nk rampas suami dia..then rasa nk tepok2 tgn bila Shah sedar yg si Husna tu mmg x guna..nasib la Shah ni sweet n cpt sedar yg dia lebih cinta kat isterinya dari si Husna tu..cuma satu yg x puasapa yg jadi kat Husna ye nak tau jugak keadaan dia..tp writer x cerita pulak sampai lasthihi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Jangan Benci Cintaku Perkahwinan mereka bukan atas dasar cinta tetapi cinta boleh datang bila bila masa Bagi Shahrizal, tiada sebab untuk dia tidak jatuh cinta pada Rafeeqa tapi bagi Rafeeqa, perkahwinan itu satu bebanan Lantas, Sunderland dan sambung belajar menjadi alasan Tak payah pergi boleh tak Kat sini pun boleh sambung belajar Shahrizal A NO is always a NO Shah Itu jawapan hati RafeeqaAwalnya, Shahrizal masih melayannya dengan baik Namun, segalanya berubah pada tahun terakhir dia di Sunderland Dinginnya Shahrizal buat Rafeeqa mengesyaki sesuatu Saat itu dia mula rasa kehilanganKembali dan mahu berubah Dia mahu menjadi isteri yang baik pada lelaki sebaik Shahrizal Tetapi Your instinct was right There is someone else besides you ShahrizalPengakuan Shahrizal buat hati Rafeeqa retak seribu Dia sudah terlewat rupanya Shahrizal sudah ada orang ketiga Tapi, dia tidak mahu mengalah Make him fall for you DamiaYa Dia akan berusaha agar Shahrizal kembali menyintainya Cuma, Husna itu bukan sembarangan wanita Usaha Husna untuk merampas suaminya kadangkala buat Rafeeqa mahu menyerah kalah Fika, you ve lose weight Shahrizal Berat saya masih okey lagi, Shah Rafeeqa Mari, saya peluk ShahrizalJika dah tak cinta, kenapa masih mengambil berat Kalau dah tak sayang, kenapa masih ingin membelai dan dibelai Siapa sebenarnya yang Shahrizal pilih Rafeeqa yang berusaha untuk berubah dan menjadi isteri yang baik Atau Husna yang berusaha untuk merampas dan menguasai semuanya ➹ [Read] ➵ Gender in Psychoanalytic Space By Muriel Dimen ➼ – 9facts.co.uk tiada sebab untuk dia tidak jatuh cinta pada Rafeeqa tapi bagi Rafeeqa ❮Download❯ ➵ Insight and Interpretation Author Roy Schafer – 9facts.co.uk perkahwinan itu satu bebanan Lantas ➼ [Reading] ➾ Good People in an Evil Time By Svetlana Broz ➱ – 9facts.co.uk Sunderland dan sambung belajar menjadi alasan Tak payah pergi boleh tak Kat sini pun boleh sambung belajar Shahrizal A NO is always a NO Shah Itu jawapan hati RafeeqaAwalnya ❰Reading❯ ➼ On a Day Like This Author Peter Stamm – 9facts.co.uk Shahrizal masih melayannya dengan baik Namun [PDF] ✎ Heart to Start ✐ Derek Handley – 9facts.co.uk segalanya berubah pada tahun terakhir dia di Sunderland Dinginnya Shahrizal buat Rafeeqa mengesyaki sesuatu Saat itu dia mula rasa kehilanganKembali dan mahu berubah Dia mahu menjadi isteri yang baik pada lelaki sebaik Shahrizal Tetapi Your instinct was right There is someone else besides you ShahrizalPengakuan Shahrizal buat hati Rafeeqa retak seribu Dia sudah terlewat rupanya Shahrizal sudah ada orang ketiga Tapi ✅ [PDF / Epub] ☉ Light without Fire By Scott Korb ⚣ – 9facts.co.uk dia tidak mahu mengalah Make him fall for you DamiaYa Dia akan berusaha agar Shahrizal kembali menyintainya Cuma ❰EPUB❯ ✺ Secrecy Author Rupert Thomson – 9facts.co.uk Husna itu bukan sembarangan wanita Usaha Husna untuk merampas suaminya kadangkala buat Rafeeqa mahu menyerah kalah Fika [PDF / Epub] ✅ The Silence and the Roar By Nihad Sirees – 9facts.co.uk you ve lose weight Shahrizal Berat saya masih okey lagi ☀ [PDF / Epub] ★ Hard Country By Robin Robilliard ✍ – 9facts.co.uk Shah Rafeeqa Mari [PDF / Epub] ✑ The Whale Rider ☄ Witi Ihimaera – 9facts.co.uk saya peluk ShahrizalJika dah tak cinta [KINDLE] ✽ The Impossible David Lynch By Todd McGowan – 9facts.co.uk kenapa masih mengambil berat Kalau dah tak sayang ❰Ebook❯ ➣ The Colour Encyclopedia Of Incredible Aeroplanes Author Philip J. Jarrett – 9facts.co.uk kenapa masih ingin membelai dan dibelai Siapa sebenarnya yang Shahrizal pilih Rafeeqa yang berusaha untuk berubah dan menjadi isteri yang baik Atau Husna yang berusaha untuk merampas dan menguasai semuanya


About the Author: Emy Roberto

Is a well known author, some of his books are a fascination for readers like in the Jangan Benci Cintaku book, this is one of the most wanted Emy Roberto author readers around the world.