Kerana Dia Cinta ePUB ´ Kerana Dia ePUB ✓

Kerana Dia Cinta Cinta itu anugerah Nya Jangan ada benci antara kita Sinopsis Kerana Dia CintaDalam perjalanan mencari cinta sejati, Gia terpaksa bernikah dengan Ryan berkorban demi menyatukan dua gergasi korporat Ketiadaan cinta menyebabkan rumahtangga yang dibina bagai retak menanti belah Hadirnya Dena menggoncang pendirian Ryan Rezman dijadikan alat oleh Dena untuk mengejar cintanya Tehimpit dengan beban perasaan yang semakin sukar digalas, Gia membawa diri ke Teratak Bayu Siti Hajar menyedarkan dirinya bahawa keredhaan suami ialah kebahagiaan seorang isteri Gia pulang dengan hasrat mahu mengubah benci kepada cinta Tetapi, semuanya sudah terlambat Gia membawa hati yang lara ke perantauan bersama dendam Masa yang berlalu tidak pernah memadamkan dendam dan meredakan benci Gia kembali sebagai Amani yang sudah menemui cinta sejatinya terhadap ALLAH Hatinya yang masih luka diketuk oleh cinta Zeek yang hadir tanpa diduga Dalam dilema mencari arah, muncul Ryan menagih cinta dan maafSiapakah di hati Amani Adakah dia menerima cinta Zeek dengan redha Atau pulang ke pangkuan Ryan melupuskan dendam Kerana dia cinta membawa Gia menyusuri jalan kehidupan yang tidak lekang daripada onak dan duri Kerana Dia Cinta kerana Ryan, Gia terpaksa berkorban Dena rela bermusuhan Rezman percaya pada cinta Kerana Dia Cinta kerana Gia, Ryan belajar mengenali cinta Fahrein berjaya mencapai cita citanya Zeek menemui cinta sejatinya Kerana Dia Cinta kerana ALLAH, Nurjia Amani temui cinta abadi ❮Reading❯ ➵ Fisica 1 - Principios y Problemas ➭ Author Paul W. Zitzewitz – 9facts.co.uk Gia terpaksa bernikah dengan Ryan berkorban demi menyatukan dua gergasi korporat Ketiadaan cinta menyebabkan rumahtangga yang dibina bagai retak menanti belah Hadirnya Dena menggoncang pendirian Ryan Rezman dijadikan alat oleh Dena untuk mengejar cintanya Tehimpit dengan beban perasaan yang semakin sukar digalas ❮Read❯ ➵ The Beautiful Disruption ➸ Author G.G. Renee Hill – 9facts.co.uk Gia membawa diri ke Teratak Bayu Siti Hajar menyedarkan dirinya bahawa keredhaan suami ialah kebahagiaan seorang isteri Gia pulang dengan hasrat mahu mengubah benci kepada cinta Tetapi ➶ [Read] ➲ Games Rednecks Play By Jeff Foxworthy ➾ – 9facts.co.uk semuanya sudah terlambat Gia membawa hati yang lara ke perantauan bersama dendam Masa yang berlalu tidak pernah memadamkan dendam dan meredakan benci Gia kembali sebagai Amani yang sudah menemui cinta sejatinya terhadap ALLAH Hatinya yang masih luka diketuk oleh cinta Zeek yang hadir tanpa diduga Dalam dilema mencari arah [PDF / Epub] ☆ The Magic Cottage Author James Herbert – 9facts.co.uk muncul Ryan menagih cinta dan maafSiapakah di hati Amani Adakah dia menerima cinta Zeek dengan redha Atau pulang ke pangkuan Ryan melupuskan dendam Kerana dia cinta membawa Gia menyusuri jalan kehidupan yang tidak lekang daripada onak dan duri Kerana Dia Cinta kerana Ryan ➽ [Lireing] ➿ Practical Object-Oriented Design in Ruby: An Agile Primer (Addison-Wesley Professional Ruby Series) 1, Sandi Metz, eBook - Amazon.com Par Sandi Metz ➲ – 9facts.co.uk Gia terpaksa berkorban Dena rela bermusuhan Rezman percaya pada cinta Kerana Dia Cinta kerana Gia [Epub] ➚ Eski Yunanca - Türkçe Sözlük Author Güler Çelgin – 9facts.co.uk Ryan belajar mengenali cinta Fahrein berjaya mencapai cita citanya Zeek menemui cinta sejatinya Kerana Dia Cinta kerana ALLAH ✅ Dont Leave Me Alone pdf ✈ Author GG – 9facts.co.uk Nurjia Amani temui cinta abadi


10 thoughts on “Kerana Dia Cinta

  1. Wan Amalyn Wan Amalyn says:

    SinopsisNajiha dia mendambakan cinta dalam perkahwinannya Namun dia tidak sanggup mengambil risiko hidup dalam buangan menyebabkan dia terpaksa berkahwin dengan pilihan keluarga walaupun tiada perasaan cinta terhadap lelaki itu Ryan dia tidak perlukan cinta dalam hidupnya Dia impikan taraf Donald Trump dan perkahwinannya adalah satu transaksi perniagaan dan peluang keemasan untuk dia melebarkan sayap serta meluaskan empayar perniagaannya Mereka disatukan dalam satu ikatan perka SinopsisNajiha dia mendambakan cinta dalam perkahwinannya Namun dia tidak sanggup mengambil risiko hidup dalam buangan menyebabkan dia terpaksa berkahwin dengan pilihan keluarga walaupun tiada perasaan cinta terhadap lelaki itu Ryan dia tidak perlukan cinta dalam hidupnya Dia impikan taraf Donald Trump dan perkahwinannya adalah satu transaksi perniagaan dan peluang keemasan untuk dia melebarkan sayap serta meluaskan empayar perniagaannya Mereka disatukan dalam satu ikatan perkahwinan Dalam mengharungi hidup berumahtangga, pelbagai onak dan duri terpaksa dihadapi Apatah lagi Gia yang terlalu mendambakan cinta dalam perkahwinannya tidak mungkin dapat dikecapinya dengan Ryan Ryan dalam mencari erti cinta terpaksa membayar dengan harga yang tak ternilai iaitu kebahagiaannya sendiri Di saat hati Gia mulai lembut untuk menerima takdir seadanya dia kecewa Lantaran kesetiaannya dikhianati, dia mengambil keputusan drastik Dena demi memburu kemewahan hidup sanggup melakukan apa sahaja termasuk mengkhianati kebahagiaan sahabat baiknya sendiri Zeek yang telah jatuh cinta pandang pertama, sanggup lakukan apa sahaja demi cintanya Apa kesudahannya Bagaimana Gia menangani masalah cinta yang membelengu hidupnya Dan Ryan, selamanyakah dia boleh hidup tanpa cinta Semuanya terjawap apabila anda menyelongkar Kerana Dia Cinta karya terbaru Izza Aripin ini Saya Rasa Bagaimana ya pada saya, Kerana Dia Cinta adalah cerita tentang Cinta yang terlalu diimpikan oleh heroin hinggakan dia hampir tewas dalam pencariannya Gia, pada saya adalah seorang gadis walaupun keras hatinya terpaksa akur pada kenyataan, dia tidak berani untuk hidup serba sederhana setelah bertahun tahun disogokkan dengan kekayaan Namun hingga ke satu peringkat bila seringkali dibuli dia mula memberontak dan pemberontakkannya terlalu drastik Bab ini saya suka barulah terserlah kekerasan dan ketegasan Gia Kesudahan yang menarik, kerana pada saya itulah realiti kehidupan Tak semua yang kita impi dan angan angankan akan kita perolehi Kadang kala kita perlu belajar untuk menerima takdir yang telah tersurat buat kita seadanya Boleh dikatakan saya puas walaupun terpaksa bersengkang mata untuk mengetahui kesudahannya


  2. Afin Arif Afin Arif says:

    KDC bukan sekadar novel cinta biasa Bagi AA, KDC seperti sebuah kamus cinta Ini kerana AA rasakan seolah IA cuba menyampaikan pelbagai makna cinta dalam satu kisah seperti sebuah kamus yang menerangkan takrif perkataan cinta.Ada yang bahagia tanpa cinta tetapi ada juga yang merana tanpa cinta seperti yang diharapkan Tetapi sebenarnya apa itu cinta Gabungan lima huruf yang mempunyai pelbagai tafsiran bergantungan kepada sang pecinta dan yang dicinta Tafsiran yang mungkin sahaja berubah KDC bukan sekadar novel cinta biasa Bagi AA, KDC seperti sebuah kamus cinta Ini kerana AA rasakan seolah IA cuba menyampaikan pelbagai makna cinta dalam satu kisah seperti sebuah kamus yang menerangkan takrif perkataan cinta.Ada yang bahagia tanpa cinta tetapi ada juga yang merana tanpa cinta seperti yang diharapkan Tetapi sebenarnya apa itu cinta Gabungan lima huruf yang mempunyai pelbagai tafsiran bergantungan kepada sang pecinta dan yang dicinta Tafsiran yang mungkin sahaja berubah selari dengan peredaran masa yang mematangkan usia.Pelbagai makna cinta yang ingin disampai IA digambarkan melalui watak wataknya Nurjia Amani dia sudah ada segala galanya kecuali cinta Dia mencari cinta sejati Cinta dengan orang yang dia kenal dan cinta dengan orang dia selesa bersama Cinta yang didambakan Gia digambarkan melalui lagu kumpulan Dewa Setiap ada kamu mengapa jantungku berdetak lebih kencang dari genderang mahu perang Setiap ada kamu mengapa darahku mengalir lebih cepat dari hujung kaki ke hujung kepala Setiap ada kamu otak ku berfikir bagaimana caranya untuk berdua dengan kamu Rayyan Al Haimi dia tak faham maksud cinta sebenar kerana kehidupan sehariannya adalah untuk mengejar cita citanya menjadi seperti Dornald Trumph Baginya, cinta tak perlu selagi ada dua perkara utama iaitu duit dan seks Demi memastikan citanya tercapai, Ryan sanggup meniru cinta seperti cinta yang Gia inginkan Kata Gia, cinta Ryan adalah cinta yang berlandaskan nafsu.Dena bagi Dena pula, cinta tanpa harta tidak bahagia cinta tanpa rupa tidak ada makna cinta kepada lelaki berkarisma, cerah masa depan Dia jadi taksub dengan cinta Ryan sehingga sanggup melakukan apa cara sekalipun untuk meraih cinta yang didambakan.Rezman baginya cinta dan nafsu adalah sama Tiap2 hari boleh jatuh cinta tapi dengan orang yang berlainan.Encik Aiman Puan Melia bagi mereka cinta kepada harta dan keduniaan adalah segalanya Hingga sanggup membuang darah daging sendiri kerana menderhaka terhadap tuntutan kedunian mereka.Namun cinta Ilahi itu adalah cinta yang sebenar benarnya cinta Walau apapun cinta didefinasikan cinta tetap cinta KERANA DIA CINTASelain itu, elemen suspen atau kejutan yang diselitkan dalam KDC ni memang menjadi Kemunculan watak Zeek dan Jiha bersama kisah yang dibawa mereka ketika cerita hampir ke penghujungnya memang mengejutkan dan tak sangka Kehadiran Zeek menjauhkan Gia dari Ryan hingga tidak mampu digapai Ryan Namun hadirnya Jiha membawa sinar dalam hidup Ryan serta menjadi bukti bahawa Gia dan Ryan pernah bersama satu masa dulu


  3. Yazlina Saduri Yazlina Saduri says:

    Sebelum ini karya Izza Aripin yang saya baca adalah novel dan Mimpi Pun Bersatu dan sambungannya Kasih Pun Bersatu Pandangan saya mengenai kedua novel tersebut kreatif, sangat best, luar dari kekotak kisah cinta biasa.Dan Dia Cinta juga awesome read bagi saya Awalnya saya pun ada rasa macam nak mencengil, alaaa cerita kahwin paksa di kalangan anak orang kaya yang sama sama lawa kacak Bosan la Dah setengah buku, saya pasrah Izza Aripin memang terror Dia boleh buat watak Gia yang banya Sebelum ini karya Izza Aripin yang saya baca adalah novel dan Mimpi Pun Bersatu dan sambungannya Kasih Pun Bersatu Pandangan saya mengenai kedua novel tersebut kreatif, sangat best, luar dari kekotak kisah cinta biasa.Dan Dia Cinta juga awesome read bagi saya Awalnya saya pun ada rasa macam nak mencengil, alaaa cerita kahwin paksa di kalangan anak orang kaya yang sama sama lawa kacak Bosan la Dah setengah buku, saya pasrah Izza Aripin memang terror Dia boleh buat watak Gia yang banyak kekurangan, menjadi istimewa Kombinasi mengada ngada, malas masak dan tak hingin belajar masak, tak reti nak mengalah walau dwngan suami dan mertua, tak mahu korbankan kemewahan hidupnya dan bukan mata duitan, pentingkan cinta dalaam perkahwinan, tak berpoya poya, menikmati sejarah bagi saya adalah kekuatan cerita Pengakhiran kisah Ryan Gia Dina Razeman juga istimewa Luar dari happy ending yang biasa ada dalam novel cinta


  4. MamaErra MamaErra says:

    Dalam perjalanan mencari cinta sejati, Gia terpaksa bernikah dengan Ryan berkorban demi menyatukan dua gergasi korporat Ketiadaan cinta menyebabkan rumahtangga yang dibina bagai retak menanti belah Hadirnya Dena menggongcang pendirian Ryan Rezman dijadikan alat oleh Dena untuk mengejar cintanya Tehimpit dengan beban perasaan yang semakin sukar digalas, Gia membawa diri ke Teratak Bayu Siti Hajar menyedarkan dirinya bahawa keredhaan suami ialah kebahagiaan seorang isteri Gia pulang dengan h Dalam perjalanan mencari cinta sejati, Gia terpaksa bernikah dengan Ryan berkorban demi menyatukan dua gergasi korporat Ketiadaan cinta menyebabkan rumahtangga yang dibina bagai retak menanti belah Hadirnya Dena menggongcang pendirian Ryan Rezman dijadikan alat oleh Dena untuk mengejar cintanya Tehimpit dengan beban perasaan yang semakin sukar digalas, Gia membawa diri ke Teratak Bayu Siti Hajar menyedarkan dirinya bahawa keredhaan suami ialah kebahagiaan seorang isteri Gia pulang dengan hasrat mahu mengubah benci kepada cinta Tetapi, semuanya sudah terlambat Gia membawa hati yang lara ke perantauan bersama dendam Masa yang berlalu tidak pernah memadamkan dendam dan meredakan benci Gia kembali sebagai Amani yang sudah menemui cinta sejatinya terhadap Allah Hatinya yang masih luka diketuk oleh cinta Zeek yang hadir tanpa diduga Dalam dilema mencari arah, muncul Ryan menagih cinta dan maaf Siapakah di hati Amani Adakah dia menerima cinta Zeek dengan redha Atau pulang ke pangkuan Ryan melupuskan dendam Kerana dia cinta membawa Gia menyusuri jalan kehidupan yang tidak lekang daripada onak dan duri


  5. Azim Mat Azim Mat says:

    4


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *