Kan Kukejar Cinta Kamu Epub Ú Kan Kukejar Epub /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Kan Kukejar Cinta Kamu My own story Mother and daughter.Saya kat rumah dah macam storyteller Setiap drama petikan dari novel pasti di tanya bagus ke tidak, next episode apa jadi Ipar2 pun sama Husband2 sama naik Tapi diorang tahu saya mmg tak tengok drama, jadi diorang highlight drama tu dan saya akan beri sedikit gambaran on what s going to happen next Kalau tak sama diorang tanya, novel tak tulis ke Alahai..Ternampak pula tajuk ni dan gambar Amyra, langsung tanya cerita ni best tak So saya kata baguslah Eh My own story Mother and daughter.Saya kat rumah dah macam storyteller Setiap drama petikan dari novel pasti di tanya bagus ke tidak, next episode apa jadi Ipar2 pun sama Husband2 sama naik Tapi diorang tahu saya mmg tak tengok drama, jadi diorang highlight drama tu dan saya akan beri sedikit gambaran on what s going to happen next Kalau tak sama diorang tanya, novel tak tulis ke Alahai..Ternampak pula tajuk ni dan gambar Amyra, langsung tanya cerita ni best tak So saya kata baguslah Eh Jangan tengok Sakit jiwa dan mental korang nanti Why Ini author Ombak Rindu tau Itu kalau tak boleh bertahan, ni pun mungkin lagilah tak boleh tahan Anak kata, But I love Ombak Rindu Cerita dia bagus Sedih tau Anak dan kakak ipar dan biras saya kesemuanya mmg peminat Ombak Rindu Im the odd one out Anak saya pula masih kecil masa tengok drama ni 9 tahun Macam faham je So saya pun mula bercerita dengan anak sulung Tentang 2 org fall in love but family bermusuhan kerana fitnah manusia Angkara keluarga lelaki Nenek pula macam bajet bagus gitu tak sedar arwah suami dia lah besar punya hantu jembalang dalam cerita ni Kebetulan hero hilang ingatan tak ingat dia sudah beristeri Nenek dia pun pusing cerita konon belajar somewhere else instead of luar negara Dia pun cakap keluarga heroin ni yg bermasalah Dia pisahkan the hero and heroin dari awal lagi Then buat percubaan membunuh atas keluarga heroin Kesian heroin, bapa kena heart attack, adik pula sampai tak boleh jalan Kena buang keluarga pulak tu Then siapa yg kejar siapa ibu Isteri dialah Kental betul si kak Amyra tu, ya bu Note bukan Alma yg dia sebut Kesian character novel di pinggirkan sebab pelakon yg semakin cantik ni Mula2 tu diorang berpisah lagi berapa tahun, then she came back nak minta cerai Si suami tu, ya ampun akak, macam s Maaflah menyumpah Macam2 syarat dia letak, berat sebelah pulak tu Oh kesiannya Kak Amyra Anak kesiankan watak tu sebab 20% punya pasal Harta keluarga Macam2lah si heroin tu buat nak tarik perhatian suami dia Kalau ibu dah lama give up Ibu kecewa babe Sakit hati pun ya dengan suami perangai yg macam lalang Tak semenggah betul.Then what happen Dia turutkan je, mula misi menggoda, suami tergoda Tapi ada pulak halangan Saya beri sedikit gambaran Delaila, cucu menantu pilihan nenek Ibu, Delaila ni mula2, kakak suka sekarang menyampah tau Dia tak tahu ke suami orang tu Huherreh tak lah Nanti dia beri laluan pada isteri hero Ooohh So pelan2 aib keluarga lelaki terbuka Kakak tengoklah sendiri Jangan tanya lagi Penat nak jawab cerita setiap episod nanti.Sakit hati ibu ni tak habis lagi tau Ending dia punya abrupt Ibu lagi suka if husband dia tunjukkan rasa kesal habis2an tau Grovel and begged for her forgiveness Ni gitu2 je Hero drama melayu mmg gitu ibu Lembik Tunjuk kuat dengan orang yg dia boleh bully je Perasan pulak kau ya Nenek dia pulak tak sudah2 buat onar Tak payahlah tengok drama ni Baca je buku dia Reading ishealthy Tak cringey Tak payah, kakak tak suka baca storybook Tengok drama lagi best Emosi dia feel giler Ibu tak tahu kanAlahai anak Ibu punya drama masih berjalan lagi ni Tak kuasa nak tambah drama Novel berlambak tu nak pass down kat siapa nanti Itu je harta dunia ibu ada Kesilapan ejaan yang terlalu banyak mengganggu perjalanan membaca Penceritaan tidak lancar dan ada kalanya terlalu meleret leret Kali pertama saya mengambil masa sangat panjang untuk menghabiskan sebuah buku 3 hari sedangkan buku yang lebih tebal boleh dihabiskan dalam masa 1 hari sahaja Plotnya walaupun menarik, tidak dipersembahkan dengan kemas Duri dan Cinta Tiada Akhirnya jauh lebih baik. Novel ni makan jiwa raga jugakesian sgt kat Almamcm dia sorang je yg terpaksa tanggung penderitaan akibat pemusuhan antara keluarga dia dan keluarga suaminya Raiyan..ini pun sebab mereka yg kawin rahsia kat Ireland..konon nak bersemuka family masing2 bersama2..tanggung sama2 untuk beritahu rahsia tu last2..x sempat nk beritahu..Raiyan accident dan hilang ingatan..dah la family masing2 ada permusuhan dendam..Nek Bonda tu nenek Raiyan tu memang kejam..grr..geramm..main lepas je ckp..smpai se Novel ni makan jiwa raga jugakesian sgt kat Almamcm dia sorang je yg terpaksa tanggung penderitaan akibat pemusuhan antara keluarga dia dan keluarga suaminya Raiyan..ini pun sebab mereka yg kawin rahsia kat Ireland..konon nak bersemuka family masing2 bersama2..tanggung sama2 untuk beritahu rahsia tu last2..x sempat nk beritahu..Raiyan accident dan hilang ingatan..dah la family masing2 ada permusuhan dendam..Nek Bonda tu nenek Raiyan tu memang kejam..grr..geramm..main lepas je ckp..smpai semua kena ikut telunjuk dia..smpai menghasut Raiyan untuk membalas dendam kat fmily Alma..Patutlah tajuk Kan kukejar Cinta Kamu..rupanya Alma yg bersungguh2 kejar suami dia yg amnesia..tp byk dugaan yg Alma kena tempuh..smpai dia terpaksa hilang suami dan family nya buang dia..Lepas setahun lebih dia pulang utk mintak dilepaskan tapi Raiyan tak nak lepaskan Alma tp dgn syarat..syarat tu memang berat sebelah..tp antaranya suruh Alma tinggal bersamanya selama 2 tahun..tp x sampai berapa bulan memang Raiyan tersungkur dgn godaan isterinya tu..tp disebabkan byk tukang cucuk..Raiyan ni mudah terikut dengar kata org..menyampah betul dgn Raiyan ni..suka dengar ckp org smpai diri pun terikut..lepas tu mula lah mabuk2..Tapi penderitaan Alma x lama..satu2 telah terbongkar..rupanya kisah fitnah yg diperkatakan ayah Alma bukan fitnah semata2. Cerita ni memang best tapi kesian kat Alma , Boleh baca review dari saya Cerita ni memang best tapi kesian kat Alma , Boleh baca review dari saya buku ni best tak dapat nak nafikan, sbb penulisnya Berpengalaman Cuma satu yang tak berapa nak best pasal cerita ni, mcm byk sangat scene husband wife alma n rayyan yg agak membantutkan mood.dan banyak juga sakit sakit hati dengan watak watak dalam cerita ni, yang hampir membuatkan aku lelah dalam proses nak habiskan buku ni Berjaya juga dihabiskan dlm masa sehari. Penulis Ombak Rindu yang tidak asing lagi, kini tampil dengan genre cinta yang berlainan Kan Kukejar Cinta Kamu penuh dengan konflik keluarga, dendam dan tamak haloba manusia membuatkan pembaca tidak sabar untuk mengetahui kisah selanjutnya.Alma dan Raiyan berkahwin di Ireland tanpa pengetahuan keluarga masing masing Harapan Alma dan Raiyan ialah untuk mengeratkan dan menyambung silaturrahim kedua keluarga mereka Malangnya, belum sempat Raiyan mengenalkan isteri yang dinikahinya itu, Raiyan k Penulis Ombak Rindu yang tidak asing lagi, kini tampil dengan genre cinta yang berlainan Kan Kukejar Cinta Kamu penuh dengan konflik keluarga, dendam dan tamak haloba manusia membuatkan pembaca tidak sabar untuk mengetahui kisah selanjutnya.Alma dan Raiyan berkahwin di Ireland tanpa pengetahuan keluarga masing masing Harapan Alma dan Raiyan ialah untuk mengeratkan dan menyambung silaturrahim kedua keluarga mereka Malangnya, belum sempat Raiyan mengenalkan isteri yang dinikahinya itu, Raiyan kemalangan dan hilang ingatan.Tharwati, Nek Bonda yang digelar Hitler telah ketahui status Raiyan tetapi merahsiakannya Nek Bonda memilih Dilaila untuk dikahwinkan dengan cucu kesayangannya Betapa sedih dan kecewanya Nazurah, menantu Tharwati yang langsung tiada kuasa seorang isteri dan seorang ibu Melihat dan memendam rasa dengan layanan anaknya sendiri Raiyan yang melebihkan Nek Bonda Melihat dan membisu bila suami sendiri Muzzammil bertukar arah ke Mas Ellysya, bekas teman wanita Datuk Seri Hakim Datuk Seri Hakim pula mahu Alma berkahwin dengan Huzail, anak rakan kongsinya Alma takut untuk beritahu statusnya yang sebenar kerana tahu amarah bapanya kalau dia berurusan atau ada apa apa kaitan dengan keluarga Datuk Raqib.Berbulan tanpa khabar berita dari Raiyan, Alma terus mencari Raiyan tanpa pengetahuan Datuk Seri Hakim Berbagai cabaran diharungi Alma sehingga hampir dibunuh Nek Bonda Angkara Nek Bonda jugalah adik Alma, Faris ditimpa kemalangan.Apakah rahsia yang tersembunyi menyebabkan Datuk Raqib membunuh diri Mengapa Datuk Seri Hakim begitu benci dengan Tharwati sekeluarga dan sebaliknya Apa pula yang terjadi dengan Alma, Huzail, Raiyan dan Dilaila Inilah suspens yang mendebarkan untuk pembaca sekelian Walaupun ramai watak watak dalam buku ini, jalan cerita yang tidak membosankan tetap dapat menghiburkan Tahniah Fauziah Ashari kerana tidak jemu menulis kisah kisah cinta yang didambakan pembaca Kan Kukejar Cinta Kamu I cinta kamuHisy Aku nak kena mulakan ke Hmmmbuat muka selengeEh Tak ke nanti dia kata aku perempuan jahat Ya lah cuba goda diaEheh nanti dulu yang aku goda bukan ke laki aku Apa pulak aku jahat kan Jadi perempuan baik Lemah lembut sopan santun Lagi bosan kotArgh Tak boleh jadi niAlmaMereka bertemu ketika sama sama belajar di luar negara Dua tahun berkenalan mengukuhkan cinta mereka Kerana cinta, mereka lupa segala sengketa keluarga Kerana cinta, mereka lupa pesan papa dan abah mereka Kerana cinta mereka berkahwin secara senyap sebelum tiga bulan kembalinya ke tanah airSehari selepas berada di tanah air, Raiyan kemalangan hingga menyebabkan dia kehilangan identiti diri dan keliru sentiasa Alma hilang arah Papa pernah berpesan, Jangan dekati keluarga Datuk Raqib datuk Raiyan Nek Bonda nenek Raiyan ada mengugut Sekali kau dekat dengan Raiyan, berkali kali kau akan kecewa Raiyan juga pernah berpesan, mereka mesti sama sama hadapi halangan keluarga Jika sendirian, boleh karam Ada makna pesan suaminya Rupanya, Nek Bonda ala ala HitlerAlma atur strategi Tanpa dedahkan statusnya sebagai isteri, tapi Nek Bonda tahu statusnya dia buru dan dekati Raiyan dalam senyap Dia langgar perintah papanya dalam diam Dia ingkar amaran Nek Bonda demi cinta dan rindunya Jika terang terangan menjatuhkan ego dan maruah papa Jika berterus terang, hidup keluarganya terancam Dan, tak mustahil Raiyan yang keliru terus lari You ni cantik Buat I tergoda selalu Tapi sayang, macam macam perangai, buat I tergolek, pening tau Raiyan Perkahwinan ni rupanya memang betul betul kesilapan Iharap sangat bukan kesilapan Itulah ayat Raiyan, kunci keyakinan Alma Dia redah lagi onak dan duri demi mengembalikan bahagia dua tahun tiga bulan mereka bersama, bercinta dan berkahwin ketika di Ireland tanpa kelibat Dilaila, Huzail, Qistina, Zack, papa, abah dan Nek Bonda si Hitler ➸ [Leer] ➳ Psiconutrición. Aprende a tener una relación saludable con la comida Por Griselda Herrero Mart n ➽ – 9facts.co.uk mereka lupa segala sengketa keluarga Kerana cinta ✻ [EPUB] ✰ Moonsong (The Vampire Diaries: The Hunters, By L.J. Smith ❅ – 9facts.co.uk mereka lupa pesan papa dan abah mereka Kerana cinta mereka berkahwin secara senyap sebelum tiga bulan kembalinya ke tanah airSehari selepas berada di tanah air [EPUB] ✸ La lanza rota (Leyendas de Kalomaar By Alberto Rojas – 9facts.co.uk Raiyan kemalangan hingga menyebabkan dia kehilangan identiti diri dan keliru sentiasa Alma hilang arah Papa pernah berpesan ❧ Im Trying to Love Math free download ➛ Author Bethany Barton – 9facts.co.uk Jangan dekati keluarga Datuk Raqib datuk Raiyan Nek Bonda nenek Raiyan ada mengugut Sekali kau dekat dengan Raiyan ❴Read❵ ➳ For Every Cat an Angel Author Christine Davis – 9facts.co.uk berkali kali kau akan kecewa Raiyan juga pernah berpesan ☉ [PDF / Epub] ☆ Einstein By Gabriel Emanuel ❤ – 9facts.co.uk mereka mesti sama sama hadapi halangan keluarga Jika sendirian ✅ Embryology Coloring Book PDF / Epub ⚣ Author George Matsumura – 9facts.co.uk boleh karam Ada makna pesan suaminya Rupanya [PDF] ✩ Embriologia ✭ George Matsumura – 9facts.co.uk Nek Bonda ala ala HitlerAlma atur strategi Tanpa dedahkan statusnya sebagai isteri ❰Download❯ ➵ Existentialism and Romantic Love Author Skye Cleary – 9facts.co.uk tapi Nek Bonda tahu statusnya dia buru dan dekati Raiyan dalam senyap Dia langgar perintah papanya dalam diam Dia ingkar amaran Nek Bonda demi cinta dan rindunya Jika terang terangan menjatuhkan ego dan maruah papa Jika berterus terang [Epub] ➝ La tentación del fracaso Author Julio Ramón Ribeyro – 9facts.co.uk hidup keluarganya terancam Dan ❰Reading❯ ➸ Nathalie: Confessions Of A Fashion Model: The Dark Side Of The Fashion Industry - Monarch Mind Control, Slavery And Sexual Abuse (English Edition) Author Nathalie Augustina – 9facts.co.uk tak mustahil Raiyan yang keliru terus lari You ni cantik Buat I tergoda selalu Tapi sayang ❮PDF / Epub❯ ☂ Baby reflux Author Stephanie Lampe – 9facts.co.uk macam macam perangai ➬ [Ebook] ➧ La araña enamorada By Blanca Álvarez ➸ – 9facts.co.uk buat I tergolek [Download] ➼ Fantasmas Y Casas Embrujadas De Chile ➾ César Parra – 9facts.co.uk pening tau Raiyan Perkahwinan ni rupanya memang betul betul kesilapan Iharap sangat bukan kesilapan Itulah ayat Raiyan [KINDLE] ❆ Canciones punk para señoritas autodestructivas ❤ Daniel Hidalgo – 9facts.co.uk kunci keyakinan Alma Dia redah lagi onak dan duri demi mengembalikan bahagia dua tahun tiga bulan mereka bersama [PDF] ❤ The Ageless Wisdom ✮ Torkom Saraydarian – 9facts.co.uk bercinta dan berkahwin ketika di Ireland tanpa kelibat Dilaila [Epub] ➟ Manual de antiayuda ➤ Peto Menahem – 9facts.co.uk Huzail [Read] ➱ The Iliad By Homer – 9facts.co.uk Qistina [PDF / Epub] ★ Iliada, Author Homer – 9facts.co.uk Zack [PDF / Epub] ☉ Max Urdemales, abogado sobrenatural Author Francisco Ortega – 9facts.co.uk papa [Read] ➳ War Game Author Michael Foreman – 9facts.co.uk abah dan Nek Bonda si Hitler what i like story line, the plot, and how the author introduce the characterwhat i dont like fauziah ashari banyak sindir other author or publications i know sometimes memang publications or author tu xbagus kan tp her writing skill pun xde la perfect best tu best but not perfect lagi satu, the explanation about sth yang not as important as the story tu banyak sgt smpai malas nak bace part tu haha but based on the story line, i rate this novel 5 stars.i dont wanna judge this novel from the what i like story line, the plot, and how the author introduce the characterwhat i dont like fauziah ashari banyak sindir other author or publications i know sometimes memang publications or author tu xbagus kan tp her writing skill pun xde la perfect best tu best but not perfect lagi satu, the explanation about sth yang not as important as the story tu banyak sgt smpai malas nak bace part tu haha but based on the story line, i rate this novel 5 stars.i dont wanna judge this novel from the skill since me too xboleh menulis dgn baik Kenapa buku ni best Watak Alma tak menghampakan, bukan cliche perempuan baik lemah lembut yang selalu dibaca dalam novel novel melayu yang lain, so thumb up for this Konflik yang tak sudah sudah dan tidak bosan Penulis ada banyak idea nak buat cerita jadi panjang tapi tak meleret leret Buku ni sangat tebal, almost 800 pages tapi serious cakap bila sudah baca susah nak stop, so al kisahnya saya duduk lebih 4 jam hanya untuk menghabiskan bacaan sampai skip dinner, awesome Tak ada watak y Kenapa buku ni best Watak Alma tak menghampakan, bukan cliche perempuan baik lemah lembut yang selalu dibaca dalam novel novel melayu yang lain, so thumb up for this Konflik yang tak sudah sudah dan tidak bosan Penulis ada banyak idea nak buat cerita jadi panjang tapi tak meleret leret Buku ni sangat tebal, almost 800 pages tapi serious cakap bila sudah baca susah nak stop, so al kisahnya saya duduk lebih 4 jam hanya untuk menghabiskan bacaan sampai skip dinner, awesome Tak ada watak yang terlalu jahat dan terlalu baik Saya suka realiti hidup yang begitu Life ain t perfect Personally, much better than Ombak Rindu Last but not least, ini buku pinjamseronok baca buku pinjam Tak payah beli Teehee Dah baca lama dah, since baru diterbitkan Not bad Kisah suami isteri yang terpaksa menempuh dugaan yang diciptakan oleh keluarga masing masing Demi kerakusan harta dan pangkat, mereka terpaksa mengalah, tetapi tidak kalah..ReadDah baca lama dah, since baru diterbitkan Not bad Kisah suami isteri yang terpaksa menempuh dugaan yang diciptakan oleh keluarga masing masing Demi kerakusan harta dan pangkat, mereka terpaksa mengalah, tetapi tidak kalah..Read


About the Author: Fauziah Ashari

Famous novelist become a phenomenon in Malaysia with his Ombak Rindu which was adapted to the screen.